Interessant:

Pebble Time Steel gepresenteerd

nieuws 4 maart 2015 om 12:36

Na de Pebble Time heeft Pebble ook de Pebble Time Steel aangekondigd, een smartwatche voor iPhone en Android met een roestvrijstalen design en een accuduur van 10 dagen.

"We willen dat gebruikers het horloge kunnen kiezen dat het best past bij welke situatie dan ook", zegt Migicovsky. "Daarom zijn we ook zo blij met de introductie van de Pebble Time Steel. Dit horloge combineert moderne technologie met een design van wereldklasse – alles wat zo geweldig is aan de Pebble Time en de Pebble Steel in één erg mooi horloge."

De originele Pebble Steel, afgelopen zomer geintroduceerd, was een verfijnd en stijlvol ontworpen smartwatch. De Pebble Time Steel volgt in zijn voetsporen en combineert een premium design met de krachtige, nieuwe technologie van de Pebble Time. Net als de Pebble Time beschikt de Pebble Time Steel over de nieuwe timeline-interface, een e-paper-kleurenscherm en een ingebouwde microfoon voor snelle spraakoproepen en -notities. Het horloge is daarnaast volledig waterbestendig. Waar de Pebble Time een sportieve look & feel heeft, is de Pebble Time Steel meer verfijnd, gemaakt van premium materialen. De Pebble Time Steel is beschikbaar in drie stijlen: zilver, zwart en met een gouden afwerking.

Pebble Time Steel
Pebble Time Steel

Alles aan de Pebble Time Steel is gemaakt van roestvrij staal; van de ergonomische, gebogen behuizing tot de bewerkte knoppen. Het horloge zelf heeft dezelfde afmetingen als de Pebble Time, alleen is hij een millimeter dikker; het horlogeglas is gemaakt van krasbestendig Gorilla Glass. De Pebble Time Steel bevat zowel een fraaie leren band als een roestvrijstalen band. Meest opvallende is echter dat het horloge een accuduur tot tien dagen biedt.

De Pebble Time Steel is verkrijgbaar vanaf juli 2015 en bevat twee bandjes (leer en roestvrijstaal) voor 250 dollar, een prijs exclusief voor Kickstarter. De reguliere retailprijs is 299 dollar. Bestaande Pebble-supporters op Kickstarter hebben de kans te upgraden naar de nieuwe Pebble Time Steel en behouden daarbij hun plek in de wachtrij. De Pebble Time Steel is eind dit jaar in de Benelux verkrijgbaar.

portablegear.nl