Interessant:

Alcatel komt met IDOL 3-serie

nieuws 3 maart 2015 om 09:41

Alcatel OneTouch introduceert de IDOL 3-serie. De IDOL 3 is verkrijgbaar in twee maten: 4,7-inch en 5,5-inch. De toestellen beschikken over 4G/LTE, Android 5.0 Lollipop en audiospeakers van JBL.

Het speciaal voor IDOL 3 geproduceerde JBL-audiosysteem met Clari-Fi-technologie biedt je de kracht van professionele audio in je handpalm: de twee frontspeakers bieden een optimaal 3D-surroundgeluid. Verder is de IDOL 3 uitgerust met een 13-megapixelcamera met een 'next-generation'-sensor. Daarbovenop is de IDOL 3 honderd procent omkeerbaar: dankzij deze exclusieve mogelijkheid pak je het toestel op hoe je maar wilt - de IDOL 3-gebruikersinterface past zich automatisch aan.

De hogeresolutiecamera aan de achterzijde met 13-megapixels heeft een groot diafragma voor situaties met weinig licht. De camera aan de voorzijde biedt een brede kijkhoek van 84 graden voor selfies waar al je vrienden op passen. De Fast Face Focus-software detecteert gezichten in 0,15 seconden. De scherpe, realtime HDR-video-optie is goed voor 30 frames per seconde. De Auto Scene Detection past contrast, belichting en kleuren automatisch aan voor de beste foto's.

Het model van 4,7-inch van de IDOL 3 beschikt over een quad-core CPU en een HD-scherm; het 5,5-inch model heeft een octa-core CPU en een Full-HD-scherm. Beide bieden ze 4G/LTE-verbindingsmogelijkheden en draaien ze op Android Lollipop. 

De Alcatel IDOL 3 (4,7-inch) en  IDOL 3 (5,5-inch) zullen voor respectievelijk 229 euro en 299 euro in mei 2015 in de winkels verkrijgbaar zijn.

Alcatel OneTouch IDOL 3
Alcatel OneTouch IDOL 3

portablegear.nl