Interessant:

Wolfgang AT-AS45LTE (4G-smartphone) voor 199 euro

nieuws 18 februari 2015 om 10:17

Zaterdag 21 februari verschijnt bij de ALDI de Wolfgang AT-AS45LTE, de eerste 4G-smartphone van Wolfgang. Dankzij 4G (ook wel LTE) kan je rekenen op hogere datasnelheden voor sneller mobiel internet.

Naast de 'online speed boost' door de toevoeging van 4G is er aandacht besteed aan het design van de telefoon. Het toestel, dat eind vorig jaar reeds uitlekte, heeft rechtere hoeken dan voorheen en een simpel ontwerp in een chique, diep donkerblauw jasje. Zoals alle voorgaande Wolfgang-smartphones is de AT-AS45LTE SIM-lockvrij en biedt hij de mogelijkheid twee SIM-kaarten (2x miniSIM) te plaatsen. De meest voorkomende dual-sim 'use case' is het combineren van je privé- en je zaken-SIM in één telefoon. Maar ook wanneer je veel reist of dichtbij de grens woont, kan het handig en financieel aantrekkelijk zijn een buitenlandse SIM te gebruiken naast je eigen SIM in één telefoon. Tevens is het dankzij dual-sim mogelijk gebruik te maken van een aparte bel- en sms-bundel en een aparte databundel.

De AT-AS45LTE heeft 8GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD. Het is de eerste Wolfgang-telefoon die geheugenkaarten tot 64GB ondersteunt. Verder beschikt dit model over Android 4.4 KitKat, een 8-megapixel camera met LED-flitser, een 2-megapixel webcam, aGPS/GPS, Bluetooth 4.0, FM-radio, een 1,4GHz quad-core prcoessor, een 4,5-inch IPS-display met qHD-resolutie (540 x 960 pixels) en een 2.000 mAh batterij.

De Wolfgang AT-AS45LTE verschijnt zaterdag 21 februari 2015 bij de ALDI voor een adviesprijs van 199 euro.

Wolfgang AT-AS45LTE
Wolfgang AT-AS45LTE

portablegear.nl