Interessant:

Wiko presenteert Ridge 4G en Ridge Fab 4G

nieuws 13 februari 2015 om 09:59

Wiko, de Franse fabrikant van budget-telefoons, presenteert de Wiko Ridge 4G (een 5-inch HD-smartphone) en de Wiko Ridge Fab 4G (een 5,5-inch HD-phablet), voor respectievelijk 169 en 199 euro.

Het 5-inch HD-display van de Wiko Ridge 4G is vervaardigd van het krasbestendige Gorilla Glass 3. Daarnaast beschikt dit slechts 125 gram zware toestel over een 1,2GHz quad-core Qualcomm-processor met 2GB RAM en 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD). Aan de achterzijde is het toestel voorzien van een 13-megapixel camera met Sony-lens en Philips-flitser voor heldere foto's. Aan de voorzijde vind je een 5-megapixel frontcamera/webcam. De achterzijde heeft een mat "stone" effect en daarnaast is er een gekleurd aluminium biesje aan de zijkant.

Wiko Ridge 4G
Wiko Ridge 4G

De specificaties van de Wiko Ridge Fab 4G phablet zijn exact hetzelfde als van de Ridge 4G, afgezien van het grotere display (5,5-inch in plaats van 5-inch) en uiteraard het gewicht (154 gram) en de afmetingen. Zoals de namen al aangeven, ondersteunen beide nieuwe Wiko-telefoons 4G voor snel mobiel internet. Daarnaast bieden beide smartphones dual-sim-ondersteuning, zodat twee simkaarten tegelijkertijd zijn te gebruiken.

De Wiko Ridge 4G en de Wiko Ridge Fab 4G komen binnenkort op de markt voor respectievelijk 169 en 199 euro.

Wiko Ridge Fab 4G
Wiko Ridge Fab 4G

portablegear.nl