Interessant:

TomTom Rider 400 motor-navigatiesysteem onthuld

nieuws 16 januari 2015 om 10:51

TomTom heeft aangekondigd aankomende april de TomTom Rider 400, een nieuw robuust navigatiesysteem voor motorrijders, op de markt te brengen.

"We geloven dat elke rit een kans is op een nieuw avontuur", zegt Corinne Vigreux, medeoprichter en managing director van TomTom Consumer. "We hebben de TomTom Rider 400 ontworpen om motorrijders meer mogelijkheden te bieden om spannende routes te kunnen maken en ontdekken. Met de Rider 400 kunnen motorrijders hun eigen, perfecte avontuur creŽren. Of dat nu de vrijheid van rijden op de open weg is, of de scherpe bochten van een berg."

De Rider 400 volgt de Rider 5 op en biedt een weerbestendig design, een handschoenvriendelijk scherm en een innovatief, roterend bevestigingssysteem, waarmee motorrijders kunnen overschakelen naar 'portrait view' om de aankomende bochten van de weg verder vooruit te zien. Verder bevat het systeem veel speciale functies voor motorrijders, zoals Kronkelwegen (vind de spannendste kronkelwegen), Bergwegen (blijf op zeeniveau of beklim de hoogste bergen), Rondweg-planning (vind de leukste rondweg in een bepaald gebied), TomTom Traffic (real-time verkeersinformatie gedurende de gehele levensduur van het apparaat) en Statistieken (zie hoe ver, hoe snel en hoe lang je hebt gereden)

De†TomTom Rider 400†is verkrijgbaar vanaf april 2015 voor een nog onbekende prijs.

TomTom Rider 400
TomTom Rider 400

portablegear.nl