Interessant:

Microsoft introduceert Nokia 215

nieuws 5 januari 2015 om 11:40

Microsoft introduceert de Nokia 215, een basale budget-telefoon van 29 dollar, die komt in een single-sim en in een dual-sim variant. Het toestel is geschikt om mee te bellen, sms'en en voor het bijhouden van sociale netwerken.

De Nokia 215 is bedoeld voor opkomende markten, als tweede (reserve)telefoon of voor een ieder die voor het eerst een mobiele telefoon koopt en slechts behoefte heeft aan basisfunctionaliteiten. Het toestel is beschikbaar in een dual-sim en in een single-sim variant en beschikt over een 2,4-inch kleurendisplay en een traditioneel keypad. Dankzij ondersteuning van Bluetooth 3.0 is het mogelijk een draadloze headset te gebruiken of draadloos bestanden over te zetten.

Internet op de Nokia 215 is mogelijk middels 2G (GPRS/EDGE). De Opera Mini-browser en Bing Search zijn voorgeinstalleerd, evenals apps voor de bekende sociale netwerken (Twitter, Facebook en Messenger). Daarnaast krijg je de beschikking over FM-radio, een MP3-speler en een ingebouwde zaklamp. Aan de achterzijde van het toestel bevindt zich een 0,3-megapixel camera. Nokia belooft dat de single-sim uitvoering een standbytijd heeft van 29 dagen.

De Nokia 215 komt in het zwart, wit of groen en verschijnt in het eerste kwartaal van 2015 in het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Europa. Het is nog niet bekend wanneer het toestel in Nederland verkrijgbaar is.

Nokia 215
Nokia 215

Lumia Conversations


Gerelateerde producten