Interessant:

T-Mobile trekt stekker uit MTV Mobile

nieuws 17 december 2014 om 13:44

T-Mobile Nederland en MTV-rechtenhouder Viacom hebben besloten aan het eind van dit jaar te stoppen met MTV Mobile. In plaats daarvan zal T-Mobile zich weer meer gaan concentreren op haar merk Ben als prijsvechter.

Vanaf 2015 is het niet meer mogelijk een contract bij MTV Mobile af te sluiten. Als je nu al een contract bij MTV Mobile, word je lopende contract gewoon uitgediend. Sinds 2013 was MTV Mobile verkrijgbaar via T-Mobile, daarvoor werkte MTV Mobile eerder drie jaar lang samen met Hi van KPN. De doelgroep (jongeren) van Hi bleek uiteindelijk toch te veel overlap te hebben met de doelgroep van MTV Mobile, waarop T-Mobile de merknaam overnam. Een groot succes is dat niet geworden, aangezien de stekker er nu al weer wordt uitgetrokken.

MTV-rechtenhouder Viacom belooft dat de "diensten van MTV op een andere manier beschikbaar worden gemaakt". T-Mobile zal zich meer gaan richten op haar merk Ben als prijsvechter. Ben maakte al gebruik van het netwerk van T-Mobile, maar was een onafhankelijk bedrijf: vanaf 1 januari wordt Ben echter weer onderdeel van T-Mobile.

Telecompaper