Interessant:

Samsung Galaxy Note Edge komt naar Nederland

nieuws 12 november 2014 om 10:41

Samsung brengt de Samsung Galaxy Note Edge naar Nederland. Deze 5,6-inch Quad HD-phablet met een licht metalen frame, licht gebogen hoeken en een edge-to-edge scherm is vanaf december in Nederland beperkt beschikbaar voor 849 euro.

De specificaties en het design van de Samsung Galaxy Note Edge, die afgelopen september op de IFA 2014-elektronicabeurs werd aangekondigd, komen overeen met de Samsung Galaxy Note 4. Met een 5,6-inch Quad HD (2.560 x 1600) Super AMOLED-display, het Android 4.4 KitKat-besturingssysteem, een krachtige 2,7GHz quad-core processor en 16-megapixel camera met Smart Optical Image Stabilizer biedt de Note Edge krachtige functionaliteiten. De Galaxy Note Edge heeft een stevig en licht metalen frame, waarbij de gebogen hoeken naadloos overlopen in het edge-to-edge scherm. Het Edge-display geeft met één duimveeg direct informatie over laatst gebruikte apps, notificaties en andere functies - zelfs als de cover gesloten is. 

Met Fast Charging laad je de Note Edge binnen 30 minuten op van 0 tot 50% van de batterijlading, terwijl je met Ultra Power Saving Mode zorgt dat je nog uren kan bellen met je laatste milliamperes. De verbeterde vingerafdrukscanner garandeert veiligheid en privacy. Ook de S Pen is verbeterd en combineert de vertrouwde functies Air Command, Action Memo, Screen Write en Image Clip met nieuwe mogelijkheden. Zo breng je met Smart Select snel content uit verschillende bronnen samen, die je daarna gemakkelijk deelt. Tot slot is de Galaxy Note Edge eenvoudig te koppelen met de Samsung Gear S, de sport-wearable met stand-alone functie. De Galaxy Note Edge heeft verder 32GB intern geheugen dat kan worden uitgebreid tot 128GB met microSD.

De Samsung Galaxy Note Edge is vanaf december in beperkte aantallen in Nederland verkrijgbaar in de kleur Charcoal Black voor een verkoopadviesprijs van € 849,-. 

Samsung Galaxy Note Edge (SM-N915)
Samsung Galaxy Note Edge (SM-N915)

portablegear.nl