Interessant:

Bose presenteert SoundTouch Series II

nieuws 4 december 2014 om 12:34

Bose presenteert de SoundTouch Series II, draadloze wifi-muzieksystemen waarmee je met één druk op de knop internetradio, muziekdiensten als Deezer en Spotify en je eigen muziekbibliotheek streamt. [advertorial]

SoundTouch van Bose is een nieuwe manier om eenvoudiger dan ooit thuis draadloos muziek te streamen. SoundTouch-systemen maken rechtstreeks verbinding met internetradiozenders en diensten voor gestreamde muziek, zoals Deezer en Spotify. Daardoor heb je je favorieten altijd direct binnen handbereik. Streamen via wifi is hard op weg om de nieuwe standaard voor het luisteren naar muziek te worden. Internetradio en muziekdiensten als Deezer en Spotify geven je toegang tot enorm veel content, die je met SoundTouch met de beste audiokwaliteit afspeelt.

De Bose SoundTouch WiFi music systems zijn anders dan andere systemen. Ze beschikken over zes persoonlijke presets die je eenvoudig kunt instellen (en aanpassen) via het systeem of via de gratis SoundTouch-app. Je favoriete muziek wordt met één druk op de knop direct afgespeeld, net als bij een autoradio. Door deze mogelijkheid is muziek streamen net zo eenvoudig als het licht aandoen, maar dan veel leuker.

Bose SoundTouch Series II
Bose SoundTouch Series II

Met de SoundTouch-app is het ook eenvoudig om nieuwe muziek te ontdekken en je bestaande muziek te beheren. Gebruik de app op je smartphone, tablet of computer. Je kunt elke muziekbron naar je zes presets slepen – een favoriet album op een muziekdienst, een eigen afspeellijst of een internetradiozender. Daarna kun je ze met één druk op de knop meteen beluisteren. Als je naar andere muziek wilt luisteren dan onder je presets, gebruik dan de app om andere muziek te zoeken. Blader door de online muziekwereld of de bestanden in je eigen muziekbibliotheek. Je kunt met de app ook verschillende systemen in verschillende ruimten beheren.

Er is een SoundTouch system voor elke ruimte in huis – van kleine en draagbare luidsprekers tot home cinema. Je kunt beginnen met een willekeurig SoundTouch-systeem en andere systemen toevoegen wanneer je maar wilt. Deze systemen samen maken muziek luisteren in het hele huis mogelijk. Je kunt in elke ruimte en zelfs in de tuin dezelfde of juist andere muziek afspelen.

De Bose SoundTouch Series II bestaat uit de SoundTouch 30 Series II (vult je grootste kamer met diep, rijk geluid dankzij waveguideluidsprekertechnologie), SoundTouch 20 Series II (biedt een rijk, kamervullend geluid uit een compact systeem dat bijna overal in huis past) en de SoundTouch Portable Series II (een draagbaar systeem met een helder en vol geluid).

Bose SoundTouch Series II
Bose SoundTouch Series II

Meer over de Bose SoundTouch