Interessant:

Logitech Keys-To-Go Bluetooth-toetsenbord voor iPad

nieuws 30 oktober 2014 om 09:41

Logitech introduceert de nieuwe Logitech Keys-To-Go, een slank stand-alone Bluetooth-toetsenbord, geschikt voor elke iPad. Daarnaast komt Logitech met een update van zijn huidige productlijn van iPad-cases met ge´ntegreerde toetsenborden.

De nieuwe Logitech Keys-To-Go is een stand-alone, draagbaar toetsenbord met een dun, licht en duurzaam ontwerp, waardoor het zeer geschikt is voor gebruik onderweg. Dankzij de dikte van 6,1 millimeter en een gewicht van 180 gram is de Logitech Keys-To-Go eenvoudig in een tas, koffer of jaszak te stoppen zonder veel ruimte of gewicht in te nemen. De toetsen geven net als bij een laptop een lichte respons voor een comfortabele typ-ervaring. De waterafstotende FabricSkin beschermt het toetsenbord tegen morsen en vuil. Hierdoor blijven er geen kruimels tussen de toetsen zitten en kunnen vloeistoffen eenvoudig worden weggeveegd. De oplaadbare batterij gaat tot drie maanden mee, indien volledig opgeladen. Het toetsenbord is compatibel met alle generaties van de iPad en iPad mini en is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, rood en blauwgroen) voor een adviesprijs van 69,99 euro.

Logitech Keys-To-Go Bluetooth-toetsenbord
Logitech Keys-To-Go Bluetooth-toetsenbord

De Logitech Type+ is een vernieuwd alles-in-een keybord case voor de iPad Air 2. Het heeft eenzelfde dunne, lichte en dubbelzijdig beschermende case als zijn voorganger. De Logitech Type+ beschikt over een recent geoptimaliseerd Bluetooth-toetsenbord dat is ontworpen om dezelfde typ-ervaring te bieden als een laptop. Met de Logitech Type+ kun je eenvoudig schakelen tussen apparaten, zonder verlies van snelheid of nauwkeurigheid. Het scherm van de iPad hecht zich in de typ-stand direct via een magneet aan het toetsenbord en zorgt ervoor dat het scherm altijd binnen handbereik is voor een eenvoudige navigatie. De Logitech Type+ beschikt tevens over een automatische aan/uit-functie. Wanneer de iPad rechtop in typ-positie wordt geplaatst, gaat het Logitech Type+ toetsenbord automatisch aan en wanneer de iPad plat ligt om te surfen op het web gaat het toetsenbord vanzelf uit. Daarnaast zorgt de auto-wake- en auto-sleep-functie ervoor dat de iPad automatisch aan- en uitgaat gaat wanneer de case wordt geopend of gesloten, zodat je tablet op elk moment klaar is voor gebruik. De Logitech Type+ is verkrijgbaar in zwart en helder rood voor een adviesprijs van 99,99 euro.

Logitech Type+ voor iPad Air 2
Logitech Type+ voor iPad Air 2

De vernieuwde Logitech Ultrathin is een dunne en lichte magnetische clip-on keyboard cover voor de iPad Air 2. De cover beschermt het scherm van de tablet en is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat uitstekend past bij de iPad Air 2. Daarnaast heeft het toetsenbord een batterijduur die tot twee jaar meegaat en kan de batterij indien nodig eenvoudig worden vervangen. Door de verstelbare magnetische gleuf kan het scherm van de iPad in dezelfde positie geplaatst worden als het scherm van een laptop voor de juiste typ-hoek. De Logitech Ultrathin voor iPad Air 2 is verkrijgbaar in grijs en zilver voor een adviesprijs van 99,99 euro.

De Logitech Keys-To-Go, de Logitech Type+ en de Logitech Ultrathin zijn naar verwachting aan het einde van november beschikbaar in Europa.

portablegear.nl