Interessant:

Tele2 introduceert nieuwe abonnementen

nieuws 3 september 2014 om 09:40

Tele2 introduceert compleet nieuwe mobiele abonnementen die per 1 september alle bestaande abonnementen vervangen. Voor sim-only-abonnementen is de contractduur afgeschaft.

Bij de nieuwe Tele2-abonnementen kan je kiezen uit vijf mobiele internetbundels: per maand 100 MB, 500 MB, 1000 MB, 2000 MB of 4000 MB. De gekozen internetbundel wordt vervolgens gecombineerd met een van de drie Bel/SMS bundels: per maand 150 minuten/SMS, 300 minuten/SMS, of onbeperkt bellen en sms'en. Er wordt daarbij geen onderscheid gemaakt tussen de prijsstelling van de abonnementen met of zonder toestel.

Voor Sim Only abonnementen heeft Tele2 de contractduur afgeschaft, zodat je niet meer automatisch jarenlang aan een contract vastzit. De abonnementen kunnen naar wens gecombineerd worden met elk toestel uit het assortiment van Tele2. Daarnaast zijn de toestellen losgekoppeld van de mobiele internet- en belbundels. Dus ongeacht het aantal belminuten en de omvang van de mobiele internetbundel, betaal je altijd hetzelfde bedrag voor een specifiek toestel. Alle abonnementen kunnen met ieder toestel gecombineerd worden, en verder betaal je na 24 maanden automatisch het Sim Only tarief.

Mocht alsnog blijken dat je niet de juiste bundel hebt gekozen, dan kan het abonnement altijd kosteloos naar boven en naar beneden worden bijgesteld. Verder worden er geen kosten gerekend voor dataverbruik buiten de bundel. Als de databundel verbruikt is, wordt de snelheid van mobiel internet verlaagd naar 64 Kb/ps, en kan je eenvoudig een extra bundel kopen.

portablegear.nl