Interessant:

Olympus lanceert PEN E-PL7

nieuws 29 augustus 2014 om 11:23

Olympus lanceert de Olympus PEN E-PL7, een compacte Micro Four Thirds-systeemcamera met een 3-inch 180 graden verstelbaar touchscreen en WiFi-ondersteuning.

Dankzij het 180 graden verstelbare 3-inch touchdisplay is de Olympus PEN E-PL7 een systeemcamera waarmee je ook fraaie selfies kan nemen. Het lcd-scherm kan alle kanten op worden bewogen, zodat je een serie vooraf getimede (video)selfies kunt kadreren en schieten zonder de lens met je hand te bedekken. Door je smartphone te gebruiken is dit ook mogelijk zonder de camera aan te raken. Je kunt in- en uitzoomen zonder de camera aan te raken, of instellingen zoals diafragma en sluitertijd realtime wijzigen en het effect live op je smartphone bekijken. Met eenvoudige handelingen op je telefoon kun je de zelfontspanner van de PEN E-PL7 instellen om snel achter elkaar foto's te nemen voor een volledige seriefoto's in paparazzo-stijl. 

De PEN E-PL7 is verder onder meer uitgerust met een Full HD-videorecorder, een RAW-opnamemodus, 14 creatieve filters (voor het toevoegen van verschillende artistieke effecten) en beeldstabilisatietechnologie met 3 assen (om bewogen foto's te voorkomen). Dankzij WiFi-support kan je snel foto's delen op sociale media via een compatibele smartphone met de gratis Olympus Image Share-app. 

De Olympus PEN E-PL7 is vanaf begin oktober 2014 voor € 599,- verkrijgbaar in het wit, klassiek zilver of zwart. Dit is inclusief een compacte, hoogwaardige, platte groothoekzoomlens en de OI.Share-app, waarmee je op een smartphone met iOS of Android via WiFi foto's kunt maken en delen.

Olympus PEN E-PL7
Olympus PEN E-PL7

portablegear.nl


Gerelateerde producten