Interessant:

Olympus PEN E-PL6 naar Nederland

nieuws 11 augustus 2014 om 12:41

Olympus heeft aangekondigd de Olympus PEN E-PL6, die eerder in Japan op de markt kwam, ook in Nederland uit te brengen. De PEN E-PL6 is een compacte Micro Four Thirds-systeemcamera die verkrijgbaar is een kit voor 499 euro.

De Olympus PEN E-PL6 is een Micro Four Thirds-systeemcamera en is Olympus' compactste PEN-model tot op heden. De camera heeft een 16,1-Megapixel Live MOS-sensor, een TruePic VI-beeldprocessor en een draai- en kantelbaar 3-inch touchscreen, waarmee je snel selfies kan maken. De PEN E-PL6 ondersteunt ISO-waarden tot 25.600 (voor goede prestaties bij weinig licht) en beschikt over een een geringe ontspanvertraging (voor het vastleggen van snelbewegende voorwerpen) en een intervalstand voor het maken van stop-motion video's.

Tot de vele creatieve opties van de E-PL6 behoren 12 creatieve filters en 6 kunstzinnige effecten. Foto's kan je in RAW-formaat vastleggen en video's zijn in 1080p Full HD-kwaliteit op te nemen. De E-PL6 is niet alleen geschikt voor het maken van foto's, maar ook voor het delen ervan. Dankzij de meegeleverde FlashAir-wifikaart kan je snel foto's en video's overzetten naar je smartphone met de Olympus Image Share-app, om ze vervolgens direct te delen via sociale media. 

De Olympus PEN E-PL6 is leverbaar met een witte of zwarte body. De camera wordt geleverd in een kit samen met de FlashAir-wifikaart en een pancakezoomobjectief voor 499 euro. 

Olympus PEN E-PL6
Olympus PEN E-PL6

portablegear.nl


Gerelateerde producten