Interessant:

Sony PS Vita Slim (PCH-2000) arriveert in Nederland

nieuws 26 juni 2014 om 12:26

Sony heeft bekendgemaakt dat de nieuwe PS Vita Slim WiFi-model (PCH-2000 serie), na de lancering in Japan op 10 oktober 2013, vanaf 27 juni ook in Nederland op de markt wordt gebracht.

Dankzij de volledig opnieuw ontworpen interne architectuur is het nieuwe PS Vita Slim (PCH-2000)-systeem zo'n 20 procent dunner en 15 procent lichter dan de oorspronkelijke versie. Daarnaast heeft het 5-inch grote scherm aan de voorkant nu een high-definition liquid crystal display (LCD), in plaats van een AMOLED-display zoals het origineel. De meeste games voor de onlangs uitgekomen PlayStation 4 (PS4) zijn beschikbaar op het PS Vita-systeem via Remote-play. Met Online Multi Play kan je ook contact maken met vrienden en genieten van alle sociale game-ervaringen die ze kennen van PSNSM. 

Het  nieuwe gestroomlijnde PS Vita-systeem heeft een betere, ergonomische  afgeronde vorm. Daarnaast zijn de PS-toets,  de START-toets en de SELECT-toets rond en bol gemaakt, waardoor ze eenvoudiger in te drukken zijn. Dankzij de ingebouwde geheugenkaart van 1GB kunnen PS Vita-gebruikers onbezorgd gamen zonder dat ze een aparte geheugenkaart of andere randapparatuur hoeven aan te schaffen. Ook heeft het nieuwe PS Vita-systeem aan de bovenkant een activeringsindicator en een meldingsindicator die je informatie geven over de energietoestand en inkomende berichten. Daarnaast is het nieuwe PS Vita-systeem voorzien van een micro-USB-aansluiting, zodat je je eigen USB-kabel, bijvoorbeeld van je smartphone, kan gebruiken om het systeem op te laden of om een reservekopie van gegevens te maken. 

De nieuwe PS Vita PCH-2000 is verkrijgbaar vanaf 27 juni in een 'Action Mega Pack'. Deze bundel bevat een memory card met 8GB en een PlayStation Store voucher code met 5 games: Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, Batman: Arkham Origins Blackgate, PlayStation Allstars: Battle Royale, God of War: Chain of Olympus en Killzone: Liberation.

Sony PS Vita Slim PCH-2000
Sony PS Vita Slim PCH-2000

portablegear.nl