Interessant:

Beats introduceert Powerbeats2 Wireless

nieuws 13 juni 2014 om 10:24

Koptelefoonfabrikant Beats - tegenwoordig eigendom van Apple - introduceert de sportieve Powerbeats2 Wireless headset, de eerste draadloze in-ear oordopjes van Beats.

De PowerBeats2 Wireless zijn lichtgewicht oordopjes die bedoeld zijn voor sportieve gebruikers. De in-ear headset is IPX4-gecertificeerd, wat betekent dat hij bestand is tegen zweet en water. Dankzij Bluetooth (4.0) kan je draadloos verbinding maken met je smartphone of tablet tot op 9 meter afstand, zodat je zonder lastige kabels aan je work-out kan beginnen.

De batterij van de PowerBeats2 gaat 6 uur mee en daarnaast is er een 'sneloplaadoptie' waarin je het apparaat 15 minuten oplaadt voor een extra uur batterijduur. Met RemoteTalk (waarvoor wel een kabeltje nodig is) kan je draadloos het volume aanpassen, wisselen tussen nummers of handsfree bellen.

De PowerBeats2 Wireless komen eerste in de Verenigde Staten beschikbaar voor een flinke prijs van 199,95 dollar. Er is nog geen info over de prijs en beschikbaarheid in Nederland. Apple nam vorige maand Beats over voor 3 miljard dollar (2,2 miljard euro).

Beats Powerbeats2 Wireless
Beats Powerbeats2 Wireless

Beats