Interessant:

Acer presenteert Iconia Tab 8-tablet

nieuws 30 mei 2014 om 10:04

Acer introduceert de Acer Iconia Tab 8, een compacte 8-inch tablet met Full HD IPS-scherm, een quad-core Intel Atom-processor en het Android 4.4 KitKat-besturingssysteem.

De Acer Iconia Tab 8 heeft een eenvoudig en elegant design met een verfijnde achterkant in metallic zilver en een slank profiel dat er fraai uitziet en comfortabel in één hand past. Op het 8-inch Full HD (1.920 x 1.200) scherm met IPS-technologie van de Iconia Tab 8 worden games, video's en webpagina's duidelijk en levendig weergegeven vanuit een brede kijkhoek.

De kijkervaring wordt verder uitgebreid met de zogenaamde "Zero Air Gap"-technologie, die de lichtreflectie vermindert. Hierdoor ontstaan een hoger contrast en extra scherpe beelden evenals een betere leesbaarheid in zonlicht. Het display van de Iconia Tab 8 is voorzien van een anti-vingerafdruk coating die vieze vingerafdrukken voorkomt. De 16:10 beeldverhouding is ideaal voor het bekijken van video's. De tablet is verder uitgerust met twee luidsprekers met surround soundeffect.

De Iconia Tab 8 is 8,5 millimeter dik en weegt slechts 360 gram en is voorzien van een voor- en achtercamera en een microSD-kaartslot. Al je multimedia wordt op de Acer Iconia Tab 8 razendsnel uitgevoerd dankzij de Intel Atom Z3745 quad-core processor en je kan genieten van een batterijduur tot 7,5 uur. De tablet draait op Android 4.4 KitKat en is voorzien van de Acer Touch WakeApp, waarmee je de tablet snel en gemakkelijk met een simpele aanraking activeert. De Acer Iconia Tab 8 houdt je aangesloten op WiFi-netwerken met 802.11a/b/g/n draadloze ondersteuning en de MIMO-technologie zorgt voor betrouwbare en snelle WiFi-prestaties.

De Acer Iconia Tab 8 is verkrijgbaar vanaf medio juli voor een prijs vanaf € 199,-.

portablegear.nl