Interessant:

Cogito-smartwatches arriveren in Nederland

nieuws 16 mei 2014 om 15:46

Cogito introduceert haar connected smartwatches, de Cogito Pop en de Cogito Classic, in Nederland. De smartwatches zijn eenvoudig met je te telefoon te koppelen via Bluetooth.

De Cogito Pop en Cogito Classic hebben een esthetische en minimalistische wijzerplaat vergezeld van strakke led-iconen en zijn verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren. De connected watches zijn via Bluetooth verbonden met een app op je iOS- of Android-smartphone. Zo ben je niet alleen altijd op de hoogte van de tijd, maar zie je ook of je nog ongelezen berichten hebt en wat voor afspraken je hebt staan. Omdat de Cogito-connected watches werken op een knoopbatterij, kan je rekenen op een accuduur van een jaar zonder opladen.

De Cogito Pop is een goede keus als je een stijlvolle instap-connected watch zoekt voor een aantrekkelijke prijs. Hij is verkrijgbaar in zes trendy kleuren. De Pop is perfect geschikt voor een jonger publiek, dat de smartphone echt ziet als een verlengstuk van zijn of haar persoonlijkheid. Deze connected watch is verkrijgbaar voor 99,95 euro.

De Cogito Classic biedt een iets strakker, eleganter design en meer opties. Zo kun je op de Classic zien wie jou belt. Daarmee is het een perfecte connected watch voor mensen die hun werk, sociale leven en thuissituatie op een ideale manier willen combineren. De Cogito Classic is verkrijgbaar voor 149,95 euro.

Cogito Watch