Interessant:

LG G3 wordt 27 mei aangekondigd

nieuws 30 april 2014 om 12:37

LG gaat aankomende 27 mei officieel de LG G3 smartphone en de LG G Watch smartwatch aankondigen. Dat blijkt uit een uitnodiging die de Koreanen naar de media hebben gestuurd.

LG heeft journalisten op 27 mei uitgenodigd in Londen, New York, San Francisco, Singapore, Istanbul en Seoul voor de presentatie van nieuwe producten. Op de uitnodiging staat de quote "To be simple is to be Great" (met hoofdletter G) van de 19-eeuwse Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson. Daarnaast sprak LG reeds bij de recente presentatie van haar financiele cijfers over de opvolger van de LG G2: "Hogere opbrengsten worden in het tweede kwartaal verwacht met de release van het LG G3 vlaggenschipmodel-smartphone en de wereldwijde uitrol van de L-Series III", schreef LG daarin. Het is dus zo goed als zeker dat LG op 27 mei de LG G3 officieel presenteert.

Naar verluidt zal LG op 27 mei ook meer details bekend maken over de LG G Watch. Deze smartwatch - één van de eerste met het voor smartwatches geoptimaliseerde Android Wear-besturingssysteem - werd in maart reeds aangekondigd, maar veel werd er toen nog niet over bekend. Volgens de geruchten gaat de LG G Watch 199 euro kosten.

Naschrift: de LG G3 is inderdaad 27 mei 2014 officieel geintroduceerd.

Uitnodiging voor LG G3 presentatie
Uitnodiging voor LG G3 presentatie

Android Central