Interessant:

Amazon Kindle-app komt naar Samsung-smartphones

nieuws 18 april 2014 om 09:43

Samsung heeft bekendgemaakt dat het een nieuwe mobiele app, die de Amazon Kindle e-book services ondersteunt, heeft ontwikkeld voor haar Galaxy-smartphones en -tablets.

De 'Kindle for Samsung'-app is per direct beschikbaar in 90 verschillende landen via de Samsung App Store. De app komt naar de Samsung Galaxy S5 en naar andere Samsung Galaxy-smartphones en -tablets met Android 4.0 of hoger. Als onderdeel van de service komen Amazon en Samsung met Samsung Book Deals: deze optie geeft iedereen die de Amazon Kindle-app op zijn Galaxy-toestel gebruikt toegang tot 12 gratis e-books per jaar. Je kan daarbij elke maand kiezen uit een selectie van vier voorgeselecteerde boeken.

Een andere functionaliteit in de Amazon Kindle-app voor de Galaxy-toestellen is 'Whispersync', een toepassing die de laatst gelezen pagina bewaart en synchroniseert met al je Galaxy-apparaten. Zo kan je eenvoudig op een ander apparaat verder lezen. Daarnaast is er 'Time to Read',  een optie die, op basis van persoonlijke leessnelheid, toont hoelang het nog duurt voordat je een hoofdstuk hebt uitgelezen. 'Worry-Free Archive' zorgt verder voor automatische back-up van je Kindle e-books in de cloud.

Het is nog niet bekend wanneer en of de Kindle for Samsung-app in het Nederlands beschikbaar komt.

Cellular-news