Interessant:

Garmin introduceert zumo 590LM voor motorrijders

nieuws 7 april 2014 om 09:52

Garmin introduceert de zumo 590LM, een robuust 5-inch connected navigatiesysteem voor motorrijders. De zumo 590LM ligt deze maand in de winkels voor 649 euro.

De Garmin zumo 590LMis geoptimaliseerd voor motorrijders. Het apparaat heeft een handschoenvriendelijk scherm dat goed afleesbaar is in zonlicht en heeft een IPX67-certificaat, wat betekent dat hij bestand is tegen brandstof druppels/dampen, UV-stralen en zwaar weer. De zumo 590LM heeft een ingebouwde MP3-speler en is compatibel met de iPhone en iPod, zodat je de muziek direct kan kiezen vanaf het scherm. Voor cruciale real-time verkeersinformatie onderweg biedt het systeem weer- en verkeersinformatie via de Smartphone Link-app, hands-free telefoon bediening en gesproken aanwijzingen in de helm.

Om de connected specificaties compleet te maken is de zumo 590LM compatibel met Garmin's bandenspanningsmeter en de Garmin VIRB actioncamera. Nieuwe premium navigatiespecificaties zijn Garmin Real Directions, Actieve Rijbaanbegeleiding en de Rondrit-functie. Draadloze Bluetooth-technologie zorgt ervoor dat de zumo 590LM verbonden kan worden met een compatibele smartphone en een Bluetooth-helm of -headset. Hierdoor kan gebeld worden en kunnen telefoontjes ontvangen worden, ook is het mogelijk om gesproken navigatie-aanwijzingen te horen. Je kan ook points of interest uitspreken via de zumo Bluetooth-interface, handig voor een last-minute wijziging of een snelle stop voor brandstof.

De zumo 590LM wordt geleverd met gratis levenslange kaartupdates om altijd te kunnen beschikken over de meest actuele kaarten. Tevens worden zowel een motorsteun als een autosteun meegeleverd. De Garmin zumo 590LM heeft een verkoopadviesprijs van 649,- en is vanaf april 2014 leverbaar.

Garmin zumo 590LM
Garmin zumo 590LM

Garmin Blog


Gerelateerde producten