Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm5,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin zumo 590LM 1

Inleiding

De Garmin zumo 590LM is een 5-inch navigatiesysteem, dat is geoptimaliseerd voor motorrijders. Het apparaat heeft een handschoenvriendelijk scherm dat goed afleesbaar is in zonlicht en heeft een IPX67-certificaat, wat betekent dat hij ábestand is tegenábrandstof druppels/dampen, UV-stralen en zwaar weer. De zumo 590LM heeft een ingebouwde MP3-speler en is compatibel met de iPhone en iPod, zodat je de muziek direct kan kiezen vanaf het scherm. Voor cruciale real-time verkeersinformatie onderweg, biedt het systeem weer- en verkeersinformatie via de Smartphone Link-app, hands-free telefoon bediening en gesproken aanwijzingen in de helm. Om de connected specificaties compleet te maken is de zumo 590LM compatibel met Garmin's bandenspanningsmeter en de Garmin VIRB actioncamera. Nieuwe premium navigatiespecificaties zijn Garmin Real Directions, Actieve Rijbaanbegeleiding en de Rondrit functie. Draadloze Bluetooth-technologie zorgt ervoor dat de zumo 590LM verbonden kan worden met een compatibele smartphone en een Bluetooth-helm of -headset. Hierdoor kan gebeld worden en kunnen telefoontjes ontvangen worden, ook is het mogelijk om gesproken navigatie-aanwijzingen te horen. Je kan ook points of interest uitspreken via de zumo Bluetooth-interface, handig voor een last-minute wijziging of een snelle stop voor brandstof. De zumo 590LMáwordt geleverd met gratis kaartupdates om altijd te kunnen beschikken over de meest actuele kaarten.áTevens worden zowel een motorsteun als een autosteun meegeleverd.áIedere route beschikt zo over de meeste up-to-date points of interest, wegen en navigatie-informatie beschikbaar via Garmin.

Apparaat & afmetingen

De Garmin zumo 590LM is een navigatiesysteem met een gewicht van 375 gram. De afmetingen van de navigator zijn 13,0 x 9,4 x 3,0 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 13,0 x 9,4 x 3,0 centimeter. De Garmin zumo 590LM is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin zumo 590LM is voorzien van een 5.00" breedbeeld touchscreen (800 x 480 pixels). Dankzij de ge´ntegreerde bluetooth module kan je de zumo 590LM ook gebruiken als handsfreeset. Op multimediagebied biedt de Garmin zumo 590LM tenslotte een mp3-speler.

Software

De zumo 590LM wordt geleverd met kaarten van Europa, VS en Canada. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin zumo 590LM

Van de Garmin zumo 590LM staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin zumo 590LM beschikbaar.

Specificaties Garmin zumo 590LM

Algemeen
ProductGarmin zumo 590LM
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht375 gram
Afmetingen130,0 x 94,0 x 30,0 mm
SubtypeMotornavigatie
Scherm
Scherm5,0"
Resolutie800 x 480px
Software
KaartenEuropa, VS en Canada
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB