Interessant:

Rufus Cuff: geavanceerde wrist-communicator

nieuws 3 april 2014 om 11:35

De Rufus Cuff is, volgens de fabrikant, 's werelds eerste 'wrist communicator'. Met deze wearable kan je vanaf je pols over het web surfen, gebruik maken van instant messaging, voice/videobellen en apps uit de Google Play Store gebruiken.

De Rufus Cuff 'polscommunicator' - vooralsnog een concept dat zich middels financiering via crowdfunding in de toekomst daadwerkelijk hoopt te realiseren - beschikt over een 3-inch display en een ingebouwde microfoon, speaker en camera. Ook kan je rekenen op een volledige webbrowser, GPS en enkele speciale fitness-apps. Middels de trilfunctie en LED-lichtjes wordt gewaarschuwd bij binnenkomende gesprekken of berichten. Voor optimale connectiviteit ondersteunt de Rufus Cuff WiFi en Bluetooth 4.0 en dankzij de IPX7-certificaat is de polscommunicator spatwaterbestendig.

De Rufus Cuff is met 11 millimeter ongeveer even dik als de originele Samsung Galaxy Gear smartwatch. Ook is het scherm met 54 millimeter ongeveer lang als dat Samsungs smartwatch. De breedte van het scherm van de Rufus Cuff is echter ongeveer twee keer zo groot als de schermbreedte van de Galaxy Gear: 79 millimeter in plaats van 37 millimeter.

Rufus Cuff wrist-communicator
Rufus Cuff wrist-communicator

Indiegogo


Gerelateerde producten