Interessant:

Samsung Galaxy Core LTE gepresenteerd

nieuws 5 maart 2014 om 12:05

Samsung presenteert een 4G/LTE-uitvoering van de Samsung Galaxy Core met 4,5-inch display. De originele 4,3-inch uitvoering van de Android-smartphone (met alleen 3G) verscheen in 2013.

De Samsung Galaxy Core LTE is uitgerust met een 1,2GHz dual-core processor en werkt op het 4G-netwerk. Het grote 4,5-inch qHD display is geoptimaliseerd voor 16:9 videocontent en de 2.100 mAh batterij gaat lang mee. De connectiviteit van de GALAXY Core LTE is uitstekend met ondersteuning van Bluetooth 4.0, A-GPS + GLONASS en NFC met S Beam, zodat je eenvoudig grote bestanden met muziek, beelden of films kunt delen met anderen.

De Galaxy Core LTE heeft een premium design met leatherlook achterkant en ligt lekker in de hand. De 5-megapixel camera maakt niet alleen heldere foto's, hij biedt ook smart features zoals Sound & Shot, Best Photo, Continuous Shot, Panorama en Buddy Photo Share. Daarnaast heeft de Galaxy Core LTE een keur aan aanvullende smart features (Easy Mode, Adapt Sound, Safety Assurance, Motion UI, Smart Alert, S Voice, S Translator en S Travel) en smart services (ChatOn, Dropbox).

"De Samsung Galaxy Core LTE is de ultieme smartphone voor als je sneller en soepeler wilt werken," zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Webpagina's worden met de snelheid van het licht geladen en multitasken is eenvoudiger dan ooit.”

De Galaxy Core LTE komt in het tweede kwartaal beschikbaar in zwart en wit voor een verkoopadviesprijs van € 299,-. Naast de Galaxy Core voert Samsung ook de originele Galaxy Core, de Galaxy Core Plus en de Galaxy Core Advance.

Samsung Galaxy Core LTE
Samsung Galaxy Core LTE

portablegear.nl