Interessant:

SanDisk introduceert Clip Sport MP3-speler

nieuws 12 februari 2014 om 10:31

SanDisk introduceert de Clip Sport, een compacte, kleurrijke en lichtgewicht MP3-speler met een clip waarmee de speler stevig kan worden vastgemaakt aan kleding.

Met de SanDisk Clip Sport kunnen atleten en fitnessliefhebbers tijdens het sporten, workouts en andere activiteiten optimaal genieten van hun muziek of radio. De Clip Sport is verkrijgbaar in een breed spectrum aan kleuren en heeft een batterijduur van 25 uur. De MP3-speler beschikt ook over een groot LCD-scherm voor eenvoudige navigatie tijdens het gebruik en over een ingebouwde FM-tuner die kan communiceren met een tv aan de muur in de sportschool of die je favoriete radiostation kan afspelen. De MP3-speler komt in edities met 4GB of 8GB geheugen en beschikt ook over een geheugenkaartlezer voor extra capaciteit, waardoor er nog meer muziek op het apparaatje past. De SanDisk is compatibel met mobiele apparaten met iOS 5.0 of hoger, Android 2.3 of hoger en met Mac (vanaf Mac OS 10.6 of hoger) en PC (Windows 8, Windows 7, Windows Vista of Windows XP).

"De Clip Sport MP3 is de nieuwste toevoeging aan onze lijn met MP3-spelers en dankzij de strakke vormfactor, het lichtgewicht ontwerp, de clip en de lange batterijduur is het de perfecte begeleider voor hardlopers, fitness-fanaten en iedereen die onderweg naar muziek wil luisteren", aldus Hugh Cooney, senior directeur Strategic Business Development bij SanDisk. "De Clip Sport is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, en de bijpassende koptelefoons zorgen voor een uitstekend geluid, dat de gebruikers helpt om optimaal gemotiveerd te blijven."

DeSanDisk Clip Sportkomt de komende maanden beschikbaarmet capaciteiten van 4GB of 8GB voor adviesprijzen van 43,70 voor 4GB en 57,72 voor 8GB.

SanDisk Clip Sport
SanDisk Clip Sport

portablegear.nl


Gerelateerde producten