Interessant:

Samsung Galaxy S4 en S4 mini in Black Edition

nieuws 12 februari 2014 om 09:51

Samsung heeft nieuwe edities van de Galaxy S4 en de Galaxy S4 mini uitgebracht: deze zogenaamde 'Black Editions' hebben een stoere leatherlook-achterzijde.

"Met de Galaxy S4 en S4 mini verbeterde Samsung de manier waarop we leven," zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Met de Black Editions doen we daar nog een schepje bovenop en verbeteren we ook nog eens de manier waarop we in het leven staan. Design en functionaliteit vormen een onlosmakelijk geheel in deze allernieuwste Galaxy-devices. Bij Samsung stoppen wij nooit met innoveren, met als doel om mensen te blíjven inspireren."

De Galaxy S4 werd in juni 2013 in Nederland onderscheiden met de  Graham Award 2013 voor beste smartphone. De Galaxy S4 mini won in augustus 2013 de EISA Award voor  beste social media phone 2013-2014.

De Black Editions van de Galaxy S4 en Galaxy S4 mini zijn volledig matzwart en worden geleverd met zwarte accessoires, zoals adapter en headphone. Ook vind je op de toestellen zwarte wallpapers (achtergronden). De Galaxy S4 Black Edition heeft een verkoopadviesprijs vanaf € 549,- en de Galaxy S4 mini Black Edition kost € 379,-. Beide devices zijn vanaf begin maart verkrijgbaar.

Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy S4 Black Edition

portablegear.nl