Interessant:

Medion Life P4501: 17 februari te koop bij Bart Smit

nieuws 13 februari 2014 om 10:00

De Medion Life P4501, een Android 4.1-smartphone met een 4,5-inch qHD-touchscreen en een quad-core processor, is vanaf maandag 17 februari te koop bij Bart Smit voor 149 euro.

De Li-ion-accu van 1.700 mAh zorgt voor 400 minuten gesprekstijd en 200 uur stand-by tijd, aldus Medion. Het toestel beschikt over een ingebouwde 8-megapixel camera, compleet met flitser, autofocus en digitale zoom aan de achterzijde. Voor videochats met vrienden of familie is aan de voorzijde een webcam beschikbaar met een resolutie van 2-megapixel.

Op de Medion Life P4501 is Android 4.1 Jelly Bean voorgeïnstalleerd en via de Google Play Store zijn meer dan een miljoen apps en games verkrijgbaar. Het interne geheugen van circa 1GB en de meegeleverde microSDHC-geheugenkaart van 8GB bieden voldoende opslagruimte voor films, muziek of foto's. Het geheugen kan via een microSD- of microSDHC-geheugenkaart worden uitgebreid tot maximaal 32GB.

Daarnaast is op de Medion Life-smartphone een volledige versie van de populaire Medion GoPal Outdoor-app voorgeïnstalleerd. OpenStreetMap-vectorkaarten kunnen gratis naar de smartphone worden gedownload en de routeberekening van fiets- en wandelpaden vindt daarna volledig zonder mobiel netwerk plaats. Via eigen routepunten kunnen individuele routes worden vastgelegd. Ook kunnen speciale wandelwegen, fietspaden en terreinroutes eenvoudig worden geïmporteerd. Met de geocaching-functie kunnen de geografische coördinaten van de locaties in de Medion GoPal Outdoor-app worden geladen.

De Medion Life P4501-smartphone is vanaf maandag 17 februari voor € 149,- verkrijgbaar bij Bart Smit.

Medion Life P4501
Medion Life P4501

portablegear.nl