Interessant:

Youfone tot einde seizoen shirtsponsor Vitesse

nieuws 31 januari 2014 om 09:38

Youfone is tot het einde van het seizoen 2013-2014 shirtsponsor van Vitesse. De Arnhemse club en de mobiele telecomprovider sloten een overeenkomst voor de resterende veertien competitiewedstrijden.

Bij de wedstrijd Feyenoord-Vitesse, op vrijdagavond 31 januari, is Youfone voor het eerst zichtbaar op het geel-zwarte shirt. Peter Gansler, commercieel directeur van Vitesse: "Met Youfone hebben we een ambitieuze partner aan ons verbonden. Daarin† herkennen wij ons als geen ander. Wij zijn trots dat Youfone in ons een geschikt platform ziet om hun zakelijke doelstellingen te behalen. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking."

Valentijn Rensing, algemeen directeur van Youfone: "Ambitie en zichtbaarheid. Dat is waar wij als Youfone voor staan en dat is waarom we ons verbonden voelen met Vitesse. We zijn twee ambitieuze merken die gewend zijn om hard te werken voor succes en dit doen met een no-nonsense mentaliteit. Wij kijken dan ook uit naar een mooi en vooral zichtbaar seizoen."

Voetbalclubs zijn populair bij telecombedrijven: in BelgiŽ heeft†Club Brugge†een partnership met Belgacom en in Nederland sponsorde sim-only-aanbieder Simpel in 2011†FC Utrecht†en (ook weer)†Vitesse. Het Belgische telecombedrijf Euphony is verder sponsor van Willem II.

Vitesse