Interessant:

Sony Mobile lanceert Xperia T2 Ultra

nieuws 14 januari 2014 om 15:21

Sony Mobile introduceert vlak na de CES, met de Xperia T2 Ultra, een aantrekkelijk geprijsde 4G phablet. Met een scherm van 6 inch en 4G- / LTE-ondersteuning is de T2 Ultra perfect geschikt voor mobiele entertainment.

De Sony Xperia T2 Ultra is een 6 inch smartphone / phablet, waarmee je razendsnel mobiel op het internet surft dankzij de 4G LTE ondersteuning. De specificaties zijn uitstekend, met een quad-core processor van 1,4 GHz, 1 GB intern geheugen, 8 GB opslagruimte, een 13 megapixel camera en een 3.000 mAh accu. Leuk is de mogelijkheid om het camerasysteem uit te breiden met extra apps. Ontwikkelaars kunnen zo relatief eenvoudig nieuwe functionaliteit aan de camera van de Xperia T2 Ultra toevoegen.

Sony Xperia T2 Ultra
Sony Xperia T2 Ultra

"De Xperia T2 Ultra zal door de combinatie van een geavanceerd beeldscherm en handige cameratechnologieën een leider binnen haar segment worden, met ongelooflijk veel waarde voor de prijs,” aldus Gelise Bouma, Marketing Manager Sony Mobile Communications. “Met het grote HD-display is entertainment voor onderweg binnen handbereik, terwijl de efficiëntie van het design ervoor zorgt dat het toestel ook nog steeds buitengewoon handzaam is."

Sony Xperia T2 Ultra - Familie
Sony Xperia T2 Ultra - Familie

De Xperia T2 Ultra is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en paars voor een adviesprijs van 399 euro. Wanneer de Xperia T2 Ultra op de Nederlandse markt verschijnt is onbekend.

portablegear.nl


Gerelateerde producten