Interessant:

HTC introduceert FootballFeed app

nieuws 28 november 2013 om 12:02

HTC introduceert de FootballFeed-app voor Android. Deze app biedt de laatste updates over de UEFA Champions League en UEFA Europa League.

De HTC FootballFeed-applicatie brengt het nieuws over de Champions League en Europa League zodra het is gecommuniceerd door UEFA, dus op sappige roddels hoef je niet te rekenen. Wel ben je altijd op de hoogte van belangrijk teamnieuws, live updates van wedstrijden en analyses na de wedstrijden. Het ontwerp van de app is gebaseerd op HTC's BlinkFeed. Dit betekent dat de app volledig gepersonaliseerd kan worden en je eenvoudig je favoriete teams en wedstrijden kan volgen.

Met de app kunnen fans verder notificaties voor belangrijke wedstrijden in de agenda van hun telefoon zetten zodat ze nooit iets missen. Daarnaast kunnen fans hun suggesties en ideeŽn voor de functionaliteit van de app delen. Deze feedback wordt gebruikt om updates te ontwikkelen. De beste suggesties van gebruikers worden meegenomen in een competitie waarbij gebruikers van de app op hun favoriet kunnen stemmen. Het winnende idee wordt meegenomen in een volgende update van de app.

De HTC FootballFeed app kan vanaf nu gratis worden gedownload in de Google Play Store. De app is compatibel met toestellen die gebruikmaken van Android 4.1 Jelly Bean en hoger.

HTC FootballFeed app
HTC FootballFeed app

portablegear.nl