Interessant:

Huawei Ascend W2 officieel aangekondigd

nieuws 1 november 2013 om 14:00

Na reeds talloze malen te zijn uitgelekt en op beurzen te zijn getoond, heeft Huawei nu officieel de Huawei Ascend W2 aangekondigd. De Ascend W2 is een kleurrijke smartphone met het Windows Phone 8-besturingssysteem.

De Huawei Ascend W2 is een compact toestel met een 4,3-inch IPS-touchscreen en Windows Phone 8. Het toestel komt in het zwart, blauw, rood of geel. De telefoon beschikt over een 1,4GHz dual-core Qualcomm Snapdragon-processor, 512MB RAM, 8GB geheugen en een 1.700 mAh batterij. Wat betreft connectiviteit kan je rekenen op 3G/HSDPA, WiFi, Bluetooth 3.0 en aGPS. 

De Ascend W2 heeft een speciale cameratoets waarmee je de 5-megapixel camera aan de achterzijde activiteert. Met deze camera zijn video's in 720p HD-kwaliteit op te nemen. Dankzij het Windows Phone 8-besturingssysteem krijg je meteen de beschikking over een mobiele versies van Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint en OneNote). Tevens heb je toegang tot SkyDrive, Microsofts cloudservice. Handig tot slot is het uitgebreide Telefoonboek in de People Hub, waarmee je direct toegang hebt tot al je media (inclusief Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram en YouTube).

Informatie over de prijs en beschikbaarheid van Huawei Ascend W2 in Nederland volgt.

Huawei Ascend W2
Huawei Ascend W2

Huawei