Interessant:

Wolfgang AT-AS50SE: 26 oktober weer beschikbaar bij ALDI

nieuws 24 oktober 2013 om 09:15

De Wolfgang AT-AS50SE is vanaf aanstaande zaterdag 26 oktober wederom beschikbaar bij de ALDI. De 5-inch HD-smartphone was eerder in september bij ALDI te koop.

De Wolfgang AT-AS50SE is een high-end Android 4.2-smartphone met een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Het toestel heeft een 5-megapixel frontcamera met een single-LED flitser en een 13-megapixel camera met een dual-LED flitser én USB-host functionaliteit. Dit laatste betekent dat met behulp van de adapterkabel direct een USB apparaat op de telefoon kan worden aangesloten. Dat kan een USB-stick zijn, om eenvoudig de foto-s van het toestel te downloaden, maar ook een toetsenbord of een muis voor gemakkelijke bediening.

Naast de 5-megapixel frontcamera met fixed-focus, beschikt de AT-AS50SE over een 13-megapixel camera met als unieke eigenschap een autofocus functie. Deze Wolfgang heeft dus twee high-end camera's in één toestel. Het scherm met een Full HD resolutie van 1.920 x 1.080 pixels toont alle foto's zeer scherp en helder. Het geheugen bedraagt 16GB.

De Wolfgang AT-AS50SE is verder voorzien van een snelle quad-core processor. Dankzij ondersteuning van de Bluetooth RSAP standaard wordt het koppelen van de telefoon aan je auto eenvoudig. Het toestel maakt gebruikt van HSDPA+, een snellere variant van 3G, wat snel downloaden van grote bestanden mogelijk maakt. Uiteraard wordt ook dual-sim, waarmee je twee simkaarten tegelijkertijd kan gebruiken, ondersteund.

Klanten van ALDI kunnen na aankoop van hun toestel bij Wolfgang terecht voor service. De Wolfgang AT-AS50SE is vanaf aanstaande zaterdag 26 oktober wederom bij de ALDI te koop voor een prijs van 339 euro.

ALDI Wolfgang AT-AS50SE
ALDI Wolfgang AT-AS50SE

portablegear.nl