Interessant:

Panasonic introduceert Lumix DMC-GM1

nieuws 18 oktober 2013 om 10:08

Panasonic introduceert met de Lumix DMC-GM1 haar eerste model in de nieuwe GM-serie. Deze serie zal bestaan uit ultracompact DSLM's (Digital Single Lens Mirrorless-camera's).

De Panasonic DMC-GM1 is een zeer compacte systeemcamera met een grote Digital Live MOS-sensor, die is gebaseerd op het Micro Four Thirds-systeem (waardoor je kan rekenen op een groot aanbod van verwisselbare lenzen). Dankzij een verscheidenheid aan uitgebreide AF-functies, waaronder Low Light AF, Pinpoint AF en One-Shot AF, kan de camera in zeer veel verschillende opnamesituaties worden gebruikt.

Met behulp van de touchscreen-bediening die is geďntegreerd in het 3-inch grote scherm met een resolutie van circa 1.036.000 pixels, kan je onmiddellijk scherpstellen op het onderwerp door het aan te raken op het scherm. Ook kan je zo de sluiter bedienen. Met de vingertoppen kan elk doel eenvoudig worden vergroot om nauwkeurig scherp te kunnen stellen.

De DMC-GM1 beschikt verder over de Creative Control-modus die naast Time Lapse Shot, Stop Motion Animation en Clear Retouch nog 22 filtereffecten biedt. Met Stop Motion Animation kan een unieke stop motion video worden gemaakt en met de Clear Retouch-functie kunnen ongewenste delen van een opname worden gewist. Video's zijn vast te leggen in Full HD-kwaliteit met stereogeluid. Foto's zijn in RAW-formaat vast te leggen. Tot slot is de DMC-GM1 via WiFi eenvoudig aan een tablet of smartphone te koppelen: met de functie Instant Transfer worden foto's na het vastleggen automatisch naar de smartphone of tablet verzonden.

De Panasonic DMC-GM1 is beschikbaar vanaf december 2013 voor € 699,- (body in oranje, zwart of zilver en met H-FS12032E-lens) of voor € 999,- (body in het zilver en met H-FS12032E-lens en 20 mm pancake lens).

Panasonic Lumix DMC-GM1
Panasonic Lumix DMC-GM1

portablegear.nl


Gerelateerde producten