Interessant:

Samsung ChatON: 100 miljoen gebruikers

nieuws 30 september 2013 om 13:40

Volgens Samsung zijn er wereldwijd inmiddels 100 miljoen gebruikers van haar ChatON messenger-service. In mei 2013 stond de teller nog op 50 miljoen gebruikers

Samsungs ChatON werd in oktober 2011 gelanceerd en is inmiddels voor veel verschillende platformen (Android, iOS, BlackBerry, Windows Phone, PC, Samsungs featurephones) beschikbaar. Met ChatON kan je onder meer (gratis) foto's en tekstberichten (chatten, pingen) uitwisselen. ChatON is daarmee een belangrijke concurrent voor WhatsAppBlackBerry Messenger en Apple's iMessage. Dankzij multi-screen support kan je met je Samsung Account ID op vijf verschillende apparaten inloggen op ChatON.

Belangrijk voor het succes van ChatON is dat de toepassing sinds de lancering op vrijwel alle Samsung-toestellen (waaronder de Galaxy S4 en de Galaxy Note 3) is voorgeinstalleerd. ChatON groeit gestaag in India, China en de Verenigde Staten en wordt langzaamaan ook populairder in Europa en het Midden-Oosten. ChatON is ontworpen zodat gebruikers uit verschillende landen in meerdere talen kunnen communiceren (momenteel worden 63 talen ondersteund).

Samsung ChatON
Samsung ChatON

Samsung Tomorrow