Interessant:

Samsung Galaxy Note 3: 25 september in Nederland

nieuws 23 september 2013 om 13:22

Op woensdag 25 september start de verkoop van de Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear in Nederland. Om dat te vieren, wordt in de Kalverstraat in Amsterdam en op de Lijnbaan in Rotterdam de blauwe loper uitgerold.

Tijdens het Blue Carpet event op woensdag 25 september rolt Samsung de loper uit bij Vodafone Kalverstraat in Amsterdam en Vodafone Lijnbaan in Rotterdam. Je kunt dan als eerste gratis de Galaxy Note 3 (N9005) en de Galaxy Gear bemachtigen bij aankoop van een 2-jarig Vodafone Red abonnement met korting. Je betaalt geen € 64,- maar € 54,- per maand waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms'en en 2 GB data krijgt. Deze actie geldt alleen op woensdag 25 september. Wie geen abonnement afsluit, kan de Galaxy Note 3 en Galaxy Gear voor respectievelijk en € 749,- en € 299,- aanschaffen.

De Note 3 beschikt over een groot (5,7-inch) SuperAMOLED-display met een Full HD-resolutie (1.080 x 1.920 pixels), een 13-megapixel camera, een 3.200 mAh batterij, 4G/LTE, WiFi-Direct, USB 3.0 Host, NFC en Bluetooth 4.0. Uiteraard ontbreekt ook de S-Pen stylus niet. Als je op de S Pen button klikt, verschijnt Air Command op het scherm met vijf handige functies. Met Air Command hoef je niet langer tussen schermen te switchen, commando's te onthouden of verschillende menu's te raadplegen. Dankzij Multi Window switch je naadloos tussen applicaties, zonder een venster te sluiten of een nieuwe pagina te openen. Ook kun je een applicatie op hetzelfde moment in twee windows gebruiken.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

portablegear.nl