Interessant:

KitKat viert Android KitKat met fans

nieuws 20 september 2013 om 12:08

Twee weken geleden was de naamsonthulling van Android KitKat wereldnieuws. Begin september werd bekend gemaakt dat na Jelly Bean het nieuwe besturingssysteem van Google de naam Android 4.4 KitKat heeft gekregen.

De komende weken heeft KitKat meerdere activiteiten georganiseerd om de komst van Android 4.4 KitKat samen met haar fans te blijven vieren. Zo staat het merk tot maandag met de 'Store For Breaks' in de Kalverstraat 101 in Amsterdam, worden er limited edition KitKats weggeven op social media, en hebben fans de kans om een Nexus 7 tablet of Google Play credits te winnen.

Android KitKat reep
Android KitKat reep

In totaal worden er via een speciale KitKat site 1.000 Nexus 7 tablets en € 125.000,- aan Google Play credits verloot. Het enige wat de fans daarvoor moeten doen is een KitKat met speciale Android KitKat verpakking kopen en zich online registreren. Afgelopen zaterdag was er een speciale actie waarbij de fans door een break te nemen een Nexus 7 tablet konden winnen. Fans zaten urenlang op een bankje om de tablet te veroveren. In totaal maakte KitKat zeven mensen gelukkig met een gloednieuwe tablet. Prijswinnaar Amir uit Utrecht over de actie: "Als ultieme voorbereiding had ik twaalf uur lang niets gegeten en gedronken. Om zo te voorkomen dat ik naar de wc zou hoeven." Ook Karim, prijswinnaar uit Amsterdam, was verrast door de ludieke actie: "Op een gegeven moment kreeg ik € 190,- geboden om de bank te verlaten, maar dat heb ik geweigerd. Ik zag het als een persoonlijke uitdaging om te blijven zitten van 03.00 uur tot 14.07 uur!"

Naschrift: details over Android 4.4 KitKat en de LG Nexus 5 werden 31 oktober 2013 bekend.

portablegear.nl