Interessant:

Ziggo lanceert Ziggo Mobiel

nieuws 16 september 2013 om 09:41

Ziggo heeft zijn mobiele telefonie- en datadienst gelanceerd: Ziggo Mobiel.Ziggo Mobiel is speciaal ontwikkeld voor bestaande Ziggo klanten en bestaat uittwee Sim Only abonnementen.

Ziggo Mobiel kent twee Sim Only abonnementen voor consumenten en twee voor zakelijke klanten. Het goedkoopste consumentenabonnement is er vanaf 15,- per maand. Daarvoor krijg je 300 belminuten/sms, 1.000 MB data en met vier apparaten onbeperkt gebruik van 1 miljoen Ziggo WiFiSpots. Het instapabonnement voor zakelijke klanten is er vanaf 20,- (excl. BTW), daarvoor krijg je 400 belminuten/sms, 1.000 MB data en onbeperkt toegang tot de Ziggo WifiSpots voor 4 apparaten.

Ziggo zegt als doel te hebben om de onbetwiste marktleider te zijn in toegang, communicatie en content-beschikbaarheid. "Wij hebben de afgelopen tijd al flinke stappen gezet. Met WiFi-modems en de introductie van apps zoals de Ziggo TV app maken wij onze diensten overal in en rondom het huis beschikbaar", zegt Marcel Nijhoff, Commercieel Directeur van Ziggo. Hij vervolgt: "de volgende stap was het overal toegang bieden binnen in ons werkgebied. Dat hebben wij gerealiseerd door meer dan 1 miljoen Ziggo WiFiSpots te activeren. Met de introductie van Ziggo Mobiel gaan wij de volgende fase in, namelijk die van de mobiliteit."

Ziggo Mobiel tarieven 2013
Ziggo Mobiel tarieven 2013

Ziggo