Interessant:

Doro komt met Liberto 810 smartphone

nieuws 10 september 2013 om 13:08

Doro, bekend als fabrikant van seniorentelefoons, heeft haar tweede smartphone geintroduceerd: de Doro Liberto 810. Het toestel draait op Android 4.1 en heeft een 4-inch touchscreen.

De Doro Liberto 810 is bedoeld als een eenvoudig te gebruiken smartphone voor seniore bellers. Naast Android 4.1 (met toegang tot de Google Play Store) is het slanke, stijlvolle en ergonomische toestel voorzien van de gebruiksvriendelijke Doro Experience-interface. Onder het 4-inch touchscreen zijn drie fysieke toetsen geplaatst voor snel toegang tot bepaalde functies. Het on-screen SwiftKey-toetsenbord is speciaal aangepast voor oudere gebruikers en leert de voorkeuren van de gebruiker. Verder zijn er eenvoudige functies om foto's te delen en e-mails te versturen.

"Onze laatste smartphone combineert alle functies van een mainstream smartphone met alles wat de kern van Doro is. Dankzij dit 'DNA' zijn wij de wereldleider op het gebied van gebruiksvriendelijke telefoons", aldus Jérôme Arnaud, CEO van Doro.

De Doro Liberto 810 komt in het vierde kwartaal van 2013 op de markt. Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland.

Doro Liberto 810
Doro Liberto 810

portablegear.nl