Interessant:

Garmin: zumo 390 (motor-gps) en Camper 760 (caravan-gps)

nieuws 6 september 2013 om 10:03

Garmin breidt haar assortiment navigatiesystemen uit met de zumo 390 (een 4,3-inch gps voor motorrijders) en de Caravan 760 (een 7-inch gps voor caravans en campers).

De Garmin zumo 390LM is een handschoenvriendelijk navigatiesysteem voor motorrijders met aanraakscherm van 4,3-inch dat ook afleesbaar is in de zon.áHet systeem is stevig, waterbestendig (IPX7-certificaat), bestand tegen gemorste brandstof en UV-straling.áDe zumo 390LM beschikt over Bluetooth-technologie. Je kan de zumo 390LM op je mobiele telefoon aansluiten en op een Bluetooth-headset of -helm (afzonderlijk verkrijgbaar) om onderweg te kunnen bellen. Zo kan je veilig bellen of gebeld worden via je telefoon zonder dat je je handschoenen of helm hoeft af te doen.á

Tevens is deze motor-gps voorzien van rijbaanassistent, eenáingebouwde boordcomputer met kompas,áeen digitale brandstofmeter enáeen indicator voor de maximumsnelheid. Een motorfietssteun,áeen autosteun en voedingskabel voor in de auto worden meegeleverd.áDe zumo 390LM is inclusief gratis kaartupdates gedurende de nuttige levensduur van het toestel.áDeáGarmin zumo 390LMá is direct leverbaar voor een verkoopadviesprijs van 499 euro.

Garmin zumo 390LM
Garmin zumo 390LM

De GarmináCamper 760LMT-D Europe is Garmins eerste navigatietoestel speciaal gemaakt voor de camper en caravan: dit 7-inch model verscheen eerder alsádezl 760ávoor vrachtwagens, maar op de Camper-editie zijn nieuwe campervriendelijke functies toegevoegd. De Camper 760LMT-D is voorgeladen met gedetailleerde kaarten van Europa met camper-gerelateerde beperkingen, zoals brughoogtes en gerelateerde informatie voor de meeste grote wegen en snelwegen. Gebruikers voeren simpelweg de voertuig-informatie in (hoogte, gewicht, lengte en breedte) om wegen te vinden die passen bij hun camper of caravan.

Je kan je smartphone synchroniseren via Bluetooth om handsfree te bellen via de ge´ntegreerde microfoon en speaker van de Camper 760LMT-D.áDe Camper 760LMT-D Europe wordt geleverd met gratis lifetime kaart updates zodat routes getoond worden op de meest up-to-date kaart.á

DeáGarmináCamper 760LMT-D Europeáis binnenkort verkrijgbaar voor eenáverkoopadviesprijs van 399 euro. Voor extra veiligheid en gemak zorgt een video ingang op de Camper 760LMT-D Europe voor de mogelijkheid van het aansluiten van een draadloze achteruitrijdcamera-verbinding (camera niet meegeleverd). Deze camera is als accessoire verkrijgbaar voor 149,99 euro.

GarmináCamper 760LMT-D
GarmináCamper 760LMT-D

portablegear.nl