Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm7,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin Camper 760 1 Foto Garmin Camper 760 2 Foto Garmin Camper 760 3 Foto Garmin Camper 760 4

Inleiding

De Garmin Camper 760LMT-D Europe is Garmins eerste navigatietoestel speciaal gemaakt voor de camper en caravan: dit 7-inch model verscheen eerder als dezl 760 voor vrachtwagens, maar op de Camper-editie zijn nieuwe campervriendelijke functies toegevoegd. De Camper 760LMT-D is voorgeladen met gedetailleerde kaarten van Europa met camper-gerelateerde beperkingen, zoals brughoogtes en gerelateerde informatie voor de meeste grote wegen en snelwegen. Gebruikers voeren simpelweg de voertuig-informatie in (hoogte, gewicht, lengte en breedte) om wegen te vinden die passen bij hun camper of caravan. Met Garmin Real Directions krijg je rij-instructies die gebruik maken van herkenbare punten in het landschap, en van herkenbare punten als gebouwen en stoplichten. De Camper 760LMT-D ondersteunt voice-command voor stemgeactiveerde navigatie. Je kan je smartphone synchroniseren via Bluetooth om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en speaker van de Camper 760LMT-D. Het toestel is ook compatibel met Smartphone Link, een gratis mobiele app die het toestel verbindt met een iPhone of Android-smartphone om (real-time) live services te ontvangen. Dit bevat weersinformatie (huidig en zeven dagen vooruit) als één van de specificaties. De geavanceerde weersfunctie levert ook geanimeerde radarbeelden op een kaart met indicaties voor neerslag zoals regen, sneeuw en ijs om bestuurders te helpen om slechte rijomstandigheden te voorkomen. Garmin Live Services zijn zowel gratis als tegen abonnementskosten verkrijgbaar. De Camper 760LMT-D Europe wordt geleverd met gratis lifetime kaart updates zodat routes getoond worden op de meest up-to-date kaart. Dit navigatiesysteem beschikt aan de achterzijde over een video-ingang waarop een (los verkrijgbare) draadloze achteruitrijd-camera kan worden aangesloten. Garmin voert ook de 6-inch Garmin Camper 660 LMT-D.

Apparaat & afmetingen

De Garmin Camper 760 is een navigatiesysteem voor caravans met een gewicht van 352 gram. De afmetingen van de navigator zijn 18,7 x 11,4 x 2,3 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 18,7 x 11,4 x 2,3 centimeter. De Garmin Camper 760 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin Camper 760 is voorzien van een 7.00" breedbeeld touchscreen (800 x 480 pixels). Ook is het mogelijk om deze navigator te bedienen door middel van gesproken instructies, wat de rijveiligheid ten goede komt. Dankzij de geïntegreerde bluetooth module kan je de Camper 760 ook gebruiken als handsfreeset. De Garmin Camper 760 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De Camper 760 wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin Camper 760

Van de Garmin Camper 760 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin Camper 760 beschikbaar.

Specificaties Garmin Camper 760

Algemeen
ProductGarmin Camper 760
Aankondiging2013
Verkoopstart2013
Design
Kleuren

Gewicht352 gram
Afmetingen187,0 x 114,0 x 23,0 mm
SubtypeCampernavigatie
Scherm
Scherm7,0"
Resolutie800 x 480px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingNee