Interessant:

Samsung bevestigt Galaxy Gear en Galaxy Note 3

nieuws 28 augustus 2013 om 09:24

Lee Young-hee, een topvrouw van Samsung, heeft bevestigd dat Samsung volgende maand op de IFA 2013 in Berlijn de Galaxy Note 3 (phablet) en de Galaxy Gear (smartwatch) presenteert.

Lee Young-hee bevestigde de komst van de Galaxy Note 3 en de Galaxy Gear in een interview met de The Korean Times. Over de Galaxy Gear zei Young-hee: "We introduceren een nieuw draagbaar concept [smartwatch red.] genaamd Galaxy Gear. De Gear zal geen flexibel display hebben. Het toestel zal de huidige mobiele ervaring in veel opzichten verbeteren en verrijken en zal een nieuwe trend zetten in mobiele communicatie".

Young-hee beloofde verder dat de Note 3 op de IFA zijn internationale debuut zal maken, maar ze wilde nog geen specifieke details geven over de nieuwe phablet, die naar verluidt een 6-inch display heeft. "Samsung introduceerde in 2011 een nieuwe categorie mobiele smart devices met de eerste Galaxy Note. Sinds die tijd zijn smartphones met een groot scherm omhelst door het grote publiek. Als initiator van deze categorie zal Samsung haar gebruikers nieuwe sleutelfunctionaliteiten bieden op Galaxy Note-apparaten", aldus de topvrouw van het Koreaanse bedrijf.

Naschrift: de Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Gear zijn in september 2013 op de IFA officieel geintroduceerd.

Samsung Galaxy Gear (concept)
Samsung Galaxy Gear (concept)

The Korean Times