Interessant:

BlackBerry 9720, budget qwerty-smartphone, gepresenteerd

nieuws 14 augustus 2013 om 10:15

BlackBerry heeft haar assortiment smartphones uitgebreid met de BlackBerry 9720, een budget-model met een volledig qwerty-toetsenbord en een 2,8-inch touchscreen.

Het is duidelijk dat de BlackBerry 9720 een budget-model, want het toestel draait op het verouderde BlackBerry OS 7.1 - waar BlackBerry's nieuwste high-end modellen (zoals de Q10) inmiddels worden geleverd met het nieuwe BlackBerry 10. Apps voor BlackBerry Messenger, YouTube, Twitter en Facebook zijn voorgeinstalleerd. Meer apps vind je via BlackBerry World.

Met de handige BBM Shortcut Key aan de zijkant van de BlackBerry 9720 kan je direct BlackBerry Messenger opstarten om meteen te chatten of andere berichten uit te wisselen. Een andere handige optie is de Share Right Camera-functionaliteit: hiermee kan je met een druk op de toets direct foto's delen met je favoriete sociale netwerken of via e-mail. Wat betreft connectiviteit kan je rekenen op 3G/HSDPA, WiFi, Bluetooth 2.1 en aGPS. Zakelijke gebruikers kunnen rekenen op ondersteuning van de  BlackBerry Enterprise Server. Tot slot beschikt het toestel over een 5-megapixel camera, FM-radio en een geintegreerde handsfree speakerphonefunctie.

De BlackBerry 9720 komt in het zwart, wit, roze, blauw of paars en is na de zomer verkrijgbaar. De prijs is nog niet bekend.

BlackBerry 9720
BlackBerry 9720

BlackBerry