Interessant:

Deezer nu ook op Windows Phone 8

nieuws 7 augustus 2013 om 12:35

Streaming muziekdienst Deezer biedt nu ook een app voor Windows Phone 8, met daarin onder meer een gloednieuw homescreen, een focus op content en een groot aantal nieuwe features voor Windows Phone 8-bezitters.

De nieuwe app is gemaakt voor het ontdekken van muziek. De homepagina toont onder andere aanbevelingen voor de beste tracks, speciaal geselecteerd door de lokale redacteuren die wereldwijd in dienst van Deezer zijn. Aanbevelingen voor albums en playlists zijn ook te vinden onder de Discovery-sectie.

In alle 182 landen waar Deezer actief is, houdt een kwart van het Deezer-personeel zich bezig met het luisteren naar muziek om zodoende de beste muzieksuggesties voor hun specifieke markt te kunnen geven. Dit in tegenstelling tot andere streamingsdiensten die werken op basis van algoritmes. Gemiddeld luistert een Deezer-redacteur wekelijks 40 uur naar nieuwe muziek.

Met Deezer op Windows Phone 8 zijn het niet alleen de redacteuren die hun favoriete muziek delen, maar de app biedt ook muziekliefhebbers de mogelijkheid om hun favoriete songs en afspeellijsten te delen met andere muziekfans wereldwijd.

Naast het ontdekken van muziek is de app ook ontworpen om mensen vanaf de homepagina snel en gemakkelijk toegang te bieden tot hun favoriete albums, playlists en artiesten met de Windows Phone Live Titles.

Ook kunnen Deezer-abonnees gemakkelijk afspeellijsten en albums syncen met hun mobiel. Zo krijgt iedereen zijn eigen virtuele jukebox in zijn broekzak zonder zich zorgen te hoeven maken over extra dataverbruik op hun telefoonrekening.

portablegear.nl