Interessant:

Acer introduceert Liquid Z3 Duo

nieuws 2 augustus 2013 om 08:01

Acer heeft vandaag in Frankrijk de Liquid Z3 Duo geintroduceerd. De Z3 Duo is een aantrekkelijk geprijsde smartphone draaiend op Android 4.2 met dualsim functionaliteit. [update]

Na het succes van de Acer Liquid Z1 en Z2 introduceert Acer vandaag in Frankrijk de Liquid Z3 Duo. De Liquid Z3 Duo is de vijfde smartphone van Acer dit jaar.

Allen Burnes, vice-president smartphone division Acer Europe, zegt: "Terwijl veel fabrikanten zich richten op grote en complexe smartphones, zijn wij van mening dat een groot deel van de markt ook compacte en eenvoudige producten verwacht. De Liquid Z3 Duo vult dit gat met een nieuwe generatie van de smartphone-gebruikers, door hen te voorzien van alle noodzakelijke functies zonder in te boeten eenvoud en compactheid gewenst."

Acer Liquid Z3 Duo
Acer Liquid Z3 Duo

Met een gewicht van 120 gram en afmetingen van 109 x 60 x 10,4 millimeter is de Acer Liquid Z3 Duo compact. De smartphone draait op Android 4.2 Jelly Bean en heeft een dual-core processor van 1GHz. Verder heeft de Acer Liquid Z3 een 3,5 touchscreen, 4 GB geheugen, WiFi, GPS, HSPA+ ondersteuning en een 3 megapixel camera.

De dualsim functionaliteit geeft je de mogelijkheid om 2 sim-kaarten tegelijk te gebruiken. Zo kan je zakelijke en privé gesprekken gescheiden houden. Of je gebruikt één simkaart voor data en één simkaart voor gesprekken.

De Acer Liquid Z3 DUO is vanaf midden augustus beschikbaar in Frankrijk voor 89 euro. Over prijs en beschikbaarheid in Nederland is nog niks bekend. Het toestel is verkrijgbaar in het zwart en het wit.

Update 2 augustus 2013 13:23. De Acer Liquid Z3 DUO zal vanaf half augustus verkrijgbaar zijn in Nederland tegen een adviesprijs van € 129.- De Acer Liquid Z3 DUO zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren: Rock Black en Classic White. De in het Franse persbericht genoemde prijs is waarschijnlijk een prijs exclusief BTW of een prijs in combinatie met een abonnement.

portablegear.nl