Interessant:

GoRider introduceert Biker-II motor-GPS

nieuws 9 juli 2013 om 10:48

GoRider brengt voor de zomer een vernieuwd robuust navigatiesysteem voor de motorfiets uit, de Biker-II, een opvolger van de vorig jaar uitgebrachte Biker.

De GoRider Biker-II biedt het beste van bestaande systemen in één fraaie dunne maar robuuste, waterdichte behuizing. De basisversie is compleet; inclusief gedetailleerd kaartmateriaal van geheel Europa, houder voor op elke motor of scooter en Bluetooth-functies geschikt voor elke Bluetooth-headset. Het systeem heeft alle functies voor gemakkelijke navigatie in heel Europa plus mogelijkheden die normaal alleen op de duurste GPS systemen zitten. Zo is het mogelijk om routes met veel of weinig bochten te kiezen, de afgelegde routes op te slaan, routes uit te stippelen en uit te wisselen.

De behuizing is van robuust materiaal gemaakt dat tegen een stootje kan en elk weertype in Europa kan trotseren (IP57-certificaat, dus bestand tegen water en stof). Het besturingssysteem geeft één startscherm voor navigatie, multimediagebruik en instellingen. Het systeem werkt meteen vanuit de doos. Het scherm meet 3,5-inch.

Het verschil tussen de Biker-II Basis, Biker-II Pro en Biker-II ProDUO is overigens niet groot. Deze laatste twee hebben geavanceerde Bluetooth-headsets in de verpakking voor het beluisteren van routeaanwijzingen, het voeren van telefoongesprekken, muziek luisteren en draadloze communicatie tussen rijders en bijrijders.

De GoRider Biker-II is verkrijgbaar bij motorspeciaalzaken en navigatiespecialisten voor 189,95 euro. Ter vergelijking: de begin dit jaar gepresenteerde TomTom RIDER 5 ligt voor 399,95 euro in de winkels.

GoRider Biker-II
GoRider Biker-II

GoRider


Gerelateerde producten