Interessant:

LG Optimus G Pro: beste 4G-smartphone

nieuws 26 juni 2013 om 15:51

De LG Optimus G Pro is op de LTE World Summit in Amsterdam uitgeroepen tot de beste 4G/LTE-smartphone. De Optimus G Pro ondersteunt alle 4G-frequenties, waardoor het toestel met alle 4G/LTE-netwerken wereldwijd compatibel is.

"Wij zijn vereerd en verheugd met deze prestigieuze prijs", zegt Dr. Jong-seok Park, CEO van LG Electronics Mobile. "De LG Optimus G Pro is een duidelijk voorbeeld van hoe LG consumenten het beste wil bieden in mobiele technologie en gebruikservaring. Wij rusten niet op onze lauweren maar zijn al hard aan het werk met de ontwikkeling van de volgende generatie geavanceerde LTE-smartphones en -netwerktechnologieen".

Naast 4G-support beschikt de Optimus G Pro over een 5,5-inch True HD IPS+ display en het Android 4.1 Jelly Bean-besturingssusteem. Dankzij de quad-core processor en 2GB RAM biedt de het toestel snelle prestaties. Ook de camerafunctionaliteiten zijn prima in orde met een 13-megapixel sensor met LED-flitser en beeldstabilisatie, een 1080p Full HD-videorecorder en een 2,1-megapixel frontcamera. Daarnaast is de Optimus G Pro voorzien van 32GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD), Bluetooth 4.0, NFC, aGPS, WiFi, WiFi-Direct, WiFi-hotspotfunctionaliteit, DLNA en 4G/LTE.

De LG Optimus G Pro (E986) ligt in augustus in de Nederlandse winkels voor een consumentenadviesprijs van € 599,- en is beschikbaar in de kleuren wit en zwart.

LG Optimus G Pro
LG Optimus G Pro

LG