Interessant:

TomTom in de Parrot ASTEROID store

nieuws 6 juni 2013 om 11:50

TomTom introduceert een nieuwe navigatie app voor gebruikers van Parrot, waardoor automobilisten met een Parrot ASTEROID Tablet of Parrot ASTEROID Smart systeem nu ook gebruik kunnen maken van TomTom navigatie.

De TomTom Navigatie app is zo ontworpen dat het rijden sneller, makkelijker en stress-vrij wordt dankzij de navigatie op het grote, capacitieve touchscreen van Parrot. De TomTom app gebruikt, in tegenstelling tot andere navigatie apps, 'on-board' kaarten die altijd toegankelijk zijn zelfs als er geen netwerkverbinding is. Hierdoor worden bovendien extra kosten voor roaming vermeden wanneer de gebruiker naar het buitenland reist.

"TomTom staat bekend om het ontwikkelen van navigatieoplossingen van hoge kwaliteit, die bovendien makkelijk zijn in het gebruik," vertelt Gerry Hinds, VP Mobile bij TomTom. "Ook gebruikers van Parrot kunnen nu de beste navigatie ervaren, direct via hun ASTEROID Tablet en Smart systemen. We hebben onze Android Navigatie app zo aangepast, dat deze naadloos integreert met de premium ASTEROID systemen van Parrot."

De TomTom app bevat tevens IQ routes, waarmee je wordt voorzien van de snelste routes en accuraatste aankomsttijden. Met de Geavanceerde Rijstrookaanwijzingen ziet de bestuurder duidelijk welke rijbaan genomen moet worden bij ingewikkelde kruisingen. Daarnaast leest de app straatnamen hardop voor via de directe verbinding met de autospeakers, waardoor navigatie nog eenvoudiger wordt. En dankzij de mogelijkheid voor handsfree bellen is de app perfect geschikt voor automobilisten die vaak onderweg zijn.

De TomTom Navigatie app voor ASTEROID is nu beschikbaar via de Parrot ASTEROID market, voor 49,99 euro.

portablegear.nl