Interessant:

Jabra Tag en Jabra Play vekrijgbaar

nieuws 23 mei 2013 om 12:06

Jabra introduceert twee draadloze hoofdtelefoons die je ook letterlijk bij je kan dragen, waar je ook bent of naartoe gaat. De Tag en de Play draag je om je nek als accessoire, of clip je aan je kleding voor een subtielere look.

De Jabra Play maakt het mogelijk om twee apparaten tegelijk te verbinden via Bluetooth zodat je makkelijk heen en weer kunt switchen tussen muziek luisteren en bellen. Met één druk op de knop pas je het volume aan, ga je naar het volgende nummer en beantwoord je een inkomend gesprek. Nooit meer een gemiste oproep omdat je aan het genieten bent van je favoriete muziek!

Jabra Play
Jabra Play

In de Jabra Tag komen fraai design, goed geluid en gebruikersgemak samen. Je kunt tijdens het luisteren naar je favoriete album of radiostation een oproep beantwoorden, en wanneer je klaar bent gaat de Tag automatisch weer terug naar je muziek. De hoofdtelefoon met herkenbaar dogtag ontwerp heeft een ingebouwde microfoon die is voorzien van ruisonderdrukking voor een helder geluid tijdens telefoongesprekken.

Jabra Tag
Jabra Tag

Zowel de Tag als de Play zijn op twee manieren te dragen: om je nek, of vastgeclipt aan je kleding. Je kan minimaal 6 uur muziek luisteren en gaan en staan waar je wil, zonder dat je je telefoon uit je zak hoeft te halen. De Jabra Tag en de Jabra Play zijn verkrijgbaar in het zwart en wit voor een adviesverkoopprijs van respectievelijk € 69,99 en € 59,99.

portablegear.nl