Interessant:

Wolfgang AT-AS45IPS: 15 mei opnieuw verkrijgbaar bij ALDI

nieuws 14 mei 2013 om 15:49

De Wolfgang AT-AS45IPS, een Android 4.1-smartphone met een 4,5-inch IPS-touchscreen, is vanaf woensdag 15 mei opnieuw verkrijgbaar bij de ALDI voor 199 euro.

De Wolfgang AT-AS45IPS was afgelopen februari eerder bij ALDI te koop en nu is de voorraad weer aangevuld. Het toestel draait op Android 4.1 Jelly Bean en beschikt over dual-simfunctionaliteit, zodat je een zakelijk en een privénummer tegelijkertijd kan gebruiken. Daarnaast zijn ook GPS voor navigatie, FM-radio, een usb-kabel, een compacte lader en 2 jaar garantie standaard. Verder beschikt de AT-AS45IPS over een 1GHz dual-core processor, twee camera's (8-megapixel aan de achterzijde en een 3-megapixel frontcamera), een meegeleverde 8GB SanDisk microSD-geheugenkaart en een headset.

Op de AT-AS45IPS zijn vrijwel geen apps voorgeinstalleerd. Wolfgang noemt dit 'clean installation' om 'de gebruiker volledige keuzevrijheid te geven'. De enige toepassingen die wel standaard zijn, zijn SlideIT (een toetsenbord met een 4-talige woordenboek) en Android Jelly Bean-functionaliteiten zoals 'Face Unlock' en Google Now.

De Wolfgang AT-AS45IPS  is vanaf woensdag 15 mei wederom exclusief bij ALDI te koop, inclusief in-ear headset, voor een prijs van 199 euro. Het toestel is simlockvrij.

ALDI Wolfgang AT-AS45IPS
ALDI Wolfgang AT-AS45IPS

portablegear.nl