Interessant:

Samsung NX1100 arriveert in Nederland

nieuws 23 april 2013 om 12:25

Samsung introduceert de NX1100, een compacte systeemcamera met ingebouwde WiFi-verbinding (om snel foto's te delen via Facebook, Instagram of e-mail) en een 1080p Full HD-videorecorder, in Nederland.

De Samsung NX1100 systeemcamera, die al eerder uitlekte, is de opvolger van de NX1000 en heeft een 20,3-megapixel BSI CMOS sensor, die ieder beeld tot in detail en in natuurgetrouwe kleuren vastlegt, ook als de lichtomstandigheden niet ideaal zijn. Door het grote ISO-bereik (ISO100-12.800) maak je altijd scherpe foto's. De NX1100 levert scherpe videobeelden af in Full HD (1080/30p). Een preview van de gemaakte foto's en video's bekijk je onderweg alvast op het 3-inch VGA scherm. Vervolgens kun je verder fotograferen of je op de camera creatief uitleven op de reeds gemaakte foto's. Je doet dat met één van de vele fotobewerkingsmogelijkheden op de camera.

Iedereen kan met de uitgebreide mogelijkheden van de NX1100 aan de slag. Gelouterde fotografen kiezen voor handmatige instellingen en beginnende fotografen gaan voor de Smart Mode. Je hebt keuze uit 14 automatische instellingen, zodat je kunt fotograferen zoals jij wilt. Kies bijvoorbeeld voor Creative Shot, Landscape, Light Trace of Action Freeze – daarmee maak je een hele rits foto's achter elkaar die je vervolgens kunt samenvoegen in één 'bewegende' foto. De NX1100 systeemcamera kun je bovendien eenvoudig 'uitbouwen' zodra je bijvoorbeeld op reis gaat en meer zoombereik wilt hebben. Dan verwissel je de huidige lens voor een lens met extra zoom, die afzonderlijk verkrijgbaar is.

Samsung NX1100
Samsung NX1100

Het delen van je foto's en video's is met de NX1100 makkelijker dan ooit. Download eerst de Samsung Smart Camera app op je mobiele telefoon. Via de AutoShare functie staan direct alle foto's op je mobiele telefoon. Vervolgens deel je met de ingebouwde WiFi-verbinding alle foto's en video's direct vanaf de camera via Facebook, YouTube of e-mail. Of stream via All Share Play de beelden draadloos naar je TV, waardoor je je eigen Full HD video op je TV aan je vrienden en familie kunt laten zien.

De Samsung NX1100 is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland in wit en zwart voor een verkoopadviesprijs van € 599,-. Je krijgt bij aankoop van de NX1100 een externe flitser en 20-50mm kitlens cadeau.

portablegear.nl