Interessant:

TomTom onthult nieuwe GPS-horloges

nieuws 18 april 2013 om 11:07

Naast de nieuwe TomTom GO-navigatieserie heeft TomTom deze week ook twee nieuwe GPS-horloge onthuld: de TomTom Runner (voor hardlopers) en deáTomTom Multi-Sport (voorámulti-sport atleten).

De nieuwe TomTom GPS-horloges beschikken over een extra groot, high-resolution scherm. Hiermee kunnen hardlopers en andere atleten, ook bij fel zonlicht, nog tijdens hun work-out eenvoudig de afstand, tijd en snelheid bijhouden.áDe nieuwe horloges zijn daarnaast uitgerust met TomTom's gepatenteerde Graphical Training Partner. Met de eenvoudig te lezen full-screen graphics kan je het maximale uit je work-out halen. Je kan in ÚÚn oogopslag je prestaties real-time bijhouden via drie grafische trainingsfuncties.

De nieuwe TomTom GPS-horloges beschikken tevens over een intu´tieve One-Button Control. Hiermee kan je simpel naar boven, naar beneden, naar links en naar rechts door de menu's scrollen om toegang te krijgen tot de belangrijkste statistieken en functies van het horloge. Dankzij de one-button controls zijn de horloges eenvoudig te gebruiken tijdens de work-out, onder alle weersomstandigheden en met handshoenen aan. Beide horloges zijn waterdicht (tot 50 meter), hebben lange accuduur (tot 10 uur, volgens TomTom), ondersteunen Bluetooth en beschikken over een hartslagmeter.

TomTom Multi-Sport bevat alle functies van de TomTom Runner, en stelt multi-sport atleten in staat om hun afstand, tijd, snelheid en andere belangrijke gegevens bij te houden tijdens het fietsen of zwemmen. De TomTom Multi-Sport is daarnaast verrijkt met onder meer speciale fietsbevestiging, een trapfrequentiesensor, een ingebouwde hoogtemeter en een Swimming Motion Sensor.

De TomTom Runner en TomTom Multi-Sport zullen beschikbaar zijn in de zomer van 2013. Prijzen zijn nog niet bekend. In het verleden bracht TomTom samen met Nike de SportWatch uit, maar de samenwerking met Nike is nu gestaakt.

TomTom Runner & TomTom Multi-Sport GPS-horloges
TomTom Runner & TomTom Multi-Sport GPS-horloges

portablegear.nl